VERZENDEN EN RETOURNEREN

Verzenden en verzendkosten
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard
€ 4,50 per pakket. Voor orders naar Nederland en België vanaf €100,- berekenen we geen verzendkosten. Wij bieden ook de mogelijkheid om je bestelling in de shop op te halen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Land Verzendkst Verzendkst 100,- en meer
Nederland EUR 4.50 gratis
Belgie EUR 6.50 gratis
Frankrijk, Duitsland & Groot Britannie EUR 9,50 EUR 9,50
Italie, Spanje, Oostenrijk, Denemarken & Zweden EUR 12.50 EUR 12.50
Overige landen EUR 19,50 EUR 19,50

 

De bestelling wordt binnen 2 tot 4 dagen na ontvangst van de betaling ter bezorging aangeboden. Afhankelijk van de grootte en de waarde van de bestelling wordt de bestelling als brievenbuspost of als pakketpost verzonden. 
Een pakket wordt aan de deur aangeboden. Bij geen gehoor kan het pakket bij je buren afgeleverd worden.

Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met het artikel, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, op eigen kosten retourneren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf via webshop[@]bonbonontheblock.com zijn doorgegeven. Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening. Uiteraard mag je items, gekocht via de webshop, binnen 7 dagen na ontvangst ook in de winkel (te Rotterdam) retourneren op vertoon van het aankoopbewijs.

Let op: ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Een retourzending moet altijd voldoende gefrankeerd zijn.

Wij adviseren je bij een retourzending gebruik te maken van een track & trace verzending van PostNL. Hierdoor ontstaan er geen geschillen tussen verzender en ontvanger en kan het pakket altijd getraceerd worden.

BonBon on the Block behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt of gewassen is, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer je zelf hebt geprobeerd het gebrek te herstellen.

Ruilen
Als de maat of de kleur van een artikel dat je besteld hebt niet goed is, dan kun je dit artikel altijd binnen 7 dagen ruilen.

Geef vooraf via webshop[@]bonbonontheblock.com door welk artikel je wilt ruilen, alsook de gewenste kleur en/of maat.

Mocht het artikel/kleur/maat niet meer op voorraad zijn, dan nemen wij contact met je op. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. Indien je een (deels) verkeerde bestelling hebt ontvangen zal BonBon on the Block op haar kosten zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.